Támogatások

- a kedvezményezett neve; Gázszer Kft.

- a fejlesztés tárgya; Gázszer Kft. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

- a szerződött támogatás összege; 85 634 701.-Ft

- a projekt tartalmának részletes bemutatása;  A fejlesztés a Téglás, Kossuth u. 48. szám alatti telephelyünkön valósul meg.Az épület átalakítására és bővítésére kerül sor. Az átlakítás 113,18 m2 érint, melyehez további 171,62  m2 alapterületű bővítményt építünk.

Az átalakítással és bővítésselvel egy kereskedelmi épület kialakítása, valamint egy új műhely épület építése valósul meg.
A Kft. az új telephely kialakításával  egyrészt a kereskedelmi tevékenységét bővítené, másrészt, nagyobb arányban az épületgépészeti kivitelezési munkálatok előkészítéséhez szükséges előszerelési tevékenységekre alkalmas műhely kialakítását tervezi.
Itt történne a megrendelőinek végzendő épületgépészeti munkálatok előkészítési fázisainak megvalósítása (pl. szerelvények, kazánok, alkatrészeinek összeszerelése) céljából. A Kft. kapacitásbővítő építési beruházásán túl, eszközbeszerzés is megvalósul a projekt keretében. Az  épület energiahatékonysági üzemeltetése céljából egy 10 kW-os, polikristályos napelemes rendszer 1 db inverterrel kerül kiépítésre. Az 1 db levegő-víz hőszivattyú segítségével a használati, fűtési melegvíz előállítása, nyáron pedig a helyiségek hűtése valósul meg. Továbbá egy  gázüzem hidrosztatikus hajtású targonca és egy  gumiheveredes mini árokásó gép  kerül megvásárlásra. A porjekt kerein belül megvalósítunk 5 fő részére digitális kompetencia fejlesztő képzést is.

- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

 

 

GINOP-8.3.5-18/B hitelprogram

 

GINOP-8.3.5-18/B hitelprogram

 

 

 

GINOP_Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”

Kedvezményezett neve: GÁZSZER KFT.

Képzések elnevezése és célja:

·         Munkavállalói készség és kompetencia fejlesztés:

o    A képzés célja: Fejlődjenek a Munkavállalók Soft Skill készségei és kompetenciái, amelyek a sikeres, és hatékony munkavégzésük érdekében az előzetes felmérések alapján fejlesztést igényelnek.

·         Képzések befejezési dátuma: 2022.november 07.

·         Konfliktuskezelő- és kommunikációs tréning:

o    A képzés célja: a képzésben résztvevők kezelni tudják a felmerülő konfliktusokat, valamint az, hogy kiemelkedő szinten és módon legyenek képesek kommunikálni.

o    Képzések befejezési dátuma: 2022.november 30.

 

Szerződött támogatás összege: 5.659.902 Ft

Képzések részletes bemutatása: 35 órás soft skill képzések.

Képző: MODELLO Módszertani és Képzési Intézet Kft. A résztvevők összlétszáma: 17 fő.

 

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.