Rólunk

Cégünk 1994- óta foglalkozik épületgépészeti szereléssel. A kezdeti időkben még kezdetleges körülmények között, de magas műszaki színvonalon kezdtük el a vállalkozást, mely színvonal a mai napig nem vesztett fényéből. Sikereink záloga a minőségi munka és megbízható anyagok alkalmazása. Vállajuk családi házak felmérését, kalkulációját, terveztetését majd kivitelezését, ezenkívül vállalunk ipari létesítmények illetve közintézmények épületgépészeti telepítését, igény szerinti korszerűsítését.

Mai modern és környezettudatos világunkban elengedhetetlen a korszerű épületgépészeti technológia alkalmazása. Cégünknek a mai viszonylatban használatos összes "zöld" fűtési alkalmazásban nagy tapasztalata van, kezdve a falfűtés rendszerektől a napkollektoros szolárrendszerekig.

Cégünk továbbá foglalkozik műszaki nagykereskedéssel. HAJDU (kondenzációs gázkazán, puffertároló, solár rendszerek vízmelegítők, indirekt tárolók, vegyes tűzelésű pellet kazánok), Jutec (nyomáscsökkentő állomások), illetve KÖGÁZ termékek (nyomásszabályozók, KPE összekötők, és falátvezetők) forgalmazása.

Új termék forgalmazását kezdtük meg. ATON Optimus gázkonvektorok forgalmazása, raktárkészletről azonnali szállítással.

Célunk az elégedett ügyfél.

"A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették." -Harry Gordon Selfridge

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.