Szolár rendszerek

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. 2002 óta forgalmaz napenergia-hasznosító rendszereket használati-melegvíz előállításra és fűtésrásegítésre.

Napkollektor - Szolár rendszerekA kollektorok abszorber felülete különleges szelektív bevonattal rendelkezik, ami magas hatásfokot, jó hőállóságot és hosszú élettartamot eredményez; valamint nem tartalmaz feketekrómot, ami erősen környezetszennyező. A forgalomba hozott szivattyús rendszerek villamos pótfűtéssel vagy központi fűtés rásegítéssel rendelkeznek. Vállalatunk - a napkollektorokon kívül - biztosítja a rendszer működtetéséhez szükséges többi elemet is (tároló, szolárszabályozó, tágulási tartály, stb.). A napenergiával biztosítható részesedés ezekkel a készülékekkel - vízmelegítés esetén - éves szinten 70-80%.

Az alacsony árfekvésből és magas szoláris részarányból eredően a várható megtérülési idő 6-8 év.

Napkollektorok:

  • GA típusú síkkollektorok
  • VTN vákuumcsöves kollektorok

Ajánlott napenergia-hasznosító rendszerek:

  • Használati melegvíz készítés napenergiával és elektromos pótfűtéssel (STC)
  • Használati melegvíz-készítés napenergiával és pótfűtéssel a központi fűtési rendszerről és/vagy elektromos fűtőtestről (STC2)
  • Használati melegvíz-készítés napenergiával az előfűtő tárolóban és pótfűtéssel az utófűtő tárolóban (villany-, gáz-, vagy indirekt bojler)  (STC+UF )
  • Használati melegvíz-készítés és fűtésrásegítés napenergiával (STC2 + HGK)

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.